torstai 7. maaliskuuta 2019

Flossie ja kumppanit avautuvat

Ensi-ilta huipensi wanhan rouwan ja ystäviensä viikkojen työn. Maali saavutettiin ja rima ylitettiin korkealta ja kovaa. Voidaan rohkeasti sanoa, että varmasti eximia cum laude approbatur-arvosanalla, yleisöreaktioista ja lehtikritiikeistä päätellen. Ystävämme, näyttelijänä, ohjaajana ja nykyisin tanssijanakin tunnettu Hannes Suominen loihe lausumahan näkemyksensä oheisen trailerin muodossa.

Wanha rouwa on wäsynyt mutta onnellinen. Kuin urheilija kameralle, hän voi sanoa: "Parhaani yritän ja katsotaan mihin se riittää". Itseäänhän ei kukaan voi ylittää.

Rouwa kokee tarvetta nähdä muiden teattereiden helmiä kuluvana keväänä ja tulevana kesänä. Tammikuussa hän jo nautiskeli pääkaupungissa tuorein silmin toteutetusta Kolmesta sisaresta. Helmikuun herkku oli oman kaupungin, Vuoden harrastajateatteriksi nimetyn Salon teatterin Dreamteam. Siitä puhuttiin tuttavien keskuudessa "naisten näytelmänä", mutta rouwan mukana liikkuvan siipan mukaan se on täysin sukupuolineutraali ja tyyliltään terävästi aihetta huumorilla havainnoiva.

Loppukevään aikana Dynaaminen Duo eli rouwa ja herraseuransa vierailevat  Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Rouwa on aikomuksessa blogata näkemästään eli siis kirjoittaa "ihan oikean kritiikin". Siihen hän saanee vinkkejä siipalta, joka osallistui männävuonna Teatteri Jurkan Kotikriitikko-kurssille. Oppia ikä kaikki, matkailu avartaa ja kulttuuri sivistää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nettidieettailun ihmeellinen maailma

  Wanha rouwa avasi uuden aukeaman elämänsä ehtoopuolen päiväkirjassa, menneen elokuun alussa. Nelisentoista viikkoa sitten. Kuusi kiloa tak...