sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Miten rouwasta tuli frouwa




Wanha rouwa on testannut sometaitojaan toisella alustalla ja sai aikansa ährättyään tekstinsä solahtamaan TKTn kotikriitikoiden sivulle. Tuntuu kutkuttavalta ajatella, että nyt hänen juttuaan lukevat muutkin kuin tutut ja kylänmiehet. Teatterin kotikriitikoiksi valittuja on seitsemän, joten kirjoitusvuoro napsahtaa jokaisen kohdalle muutaman viikon välein.  Rouwaa kiinnostaa alkaneella näytäntökaudella musikaalien ohella erityisesti Harwoodin tekstiin perustuva Pukija, jossa pääosissa loistavat E. Roine ja A. Sarkola. Hän aikookin seurata prosessia aina harjoituksista varsinaisiin esityksiin. Tuoreessa muistissa on loistava TV- elokuva, jota tähdittivät Anthony Hopkins ja Ian McKellen vuonna 2015.

Uusi pesti on varmasti antoisa. Frouwa on tutustunut jo kirjoittajakumppaneihinsa ja heidät esitellään TKTn kotikriitikkosivulla. Ollaan "sekalaist sakkii", kuten mentorimme Maria ja Emmi kirjoittavat. Se on hyvä se. 


https://kotikriitikot.com/2019/09/07/ensivisiitti-muurahaispesaan/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nettidieettailun ihmeellinen maailma

  Wanha rouwa avasi uuden aukeaman elämänsä ehtoopuolen päiväkirjassa, menneen elokuun alussa. Nelisentoista viikkoa sitten. Kuusi kiloa tak...